sâmbătă, 11 iulie 2015

Evenimente 2014-2015

Sperăm că vă găsim pe toți bucuroși după terminarea acestui lung și minunat an universitar, mulțumiți de performanțele voastre, poate chiar relaxați pe nisipul fierbinte de pe plajă ca și recompensă pentru munca ce ați depus-o în ultima perioadă.

Revenim la voi cu un scurt rezumat a ceea ce s-a mai petrecut anul acesta în federația noastră,incluzând și unele povești ale proiectelor  desfășurate în această perioadă.
La întâlnirile Cognosis Day,  spiritul, magia, sau “virusul” Cognosis  s-a transmis în rândul studenților prin relațiile atât de speciale și durabile pe care fiecare dintre noi a învățat să le construiască în această federație.
Acest spirit s-a încins și mai mult în rândul studenților și la AG-ul Cognosis de la super Cluj-Napoca în luna decembrie .

Multe evenimente urmau să aibă loc și în perioada următoare,unde dragii noști voluntari au avut ocazia să se dezvolte la un alt nivel, plini de entuziasm, în cadrul proiectului Școala de Iarnă într-un cadru de vis.
Campania Cognosis de promovare a rolului specialistului în științele socio umane și-a format o echipă formidabilă  și face o treabă excelentă, unde miturile legate de acest domeniu vor fi spulberate.
Proiectul Mobilități a beneficiat și el de o mare de voluntari frumoși ce au avut ocazia să cunoască mai bine viața de student din alte centre universitare din draga noastră țară.
            Studenții noștri au fost foarte interactivi și productivi  în schimbul de idei între asociații iar voluntarii dornici de noi prietenii s-au întalnit în cadrul proiectului Exchange.

            Odată cu venirea primăverii din anul acesta și dragul nostru președinte Cognosis a făcut un maraton de vizite pe la toate asociațiile federației, un prilej foarte bun de cunoaștere și închegare a legăturilor dintre voluntari.
Cu pași repezi se apropiase și AG-ul Cognosis găzduit de data aceasta de minunatul Iași unde s-a pus țara la cale pentru următoarele proiecte ce abea așteptau să colecționeze alte experiențe de neuitat care au îmbogățit viața studenților noștri.

Între timp s-a conturat frumos și echipa Newsletter-ului nostru, unde suntem ținuti la curent cu proiectele și activitățile desfășurate de federație și menține legătura între dragele noastre asociații membre.Sunteți la un click deistanță de ei  https://cognosisnews.wordpress.com  .
Biblioteca virtuală, un adevărat distribuitor de resurse între membrii federației noastre ne facilitează dezvoltarea noastră  cu multele articole,manuale, documente interesante postate.Dacă nu ne credeți pe cuvânt, vă invit să vizitați site-ul   https://sites.google.com/site/bibliotecacognosis/home .

Pentru că chiar dacă majoritatea dintre cei care citesc aceste rânduri sunt deja în mult așteptata vacanță odată ce au trecut de stresul din examene, în Cognosis mai sunt oameni care muncesc de zor cu mult drag pentru muuult așteptatele proiecte CNSP si SDV. Acestea vor invita studenții să împletească timpul liber cu dezvoltarea personală și o mulțime de experiențe de neuitat alături de oameni magnifici din toate colțurile țării.Abea așteptăm înscrierile.

Nu trebuie să uităm toată munca depusă de toate departamentele federației pentru buna desfășurare a tuturor proiectelor și sprijinul pe care l-au oferit cu fiecare ocazie celor care au avut nevoie.

Toate persoanele care au fost prezente la aceste frumoase evenimente sunt martorii creșterii care există în cadrul federației Cognosis, și a oamenilor din ea, martori care continuă această evoluție făurită de educație și psihologie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu