sâmbătă, 14 februarie 2015

Platforma Psi

Platforma Psi este un proiect ce-și propune să faciliteze servicii de consiliere și psihoterapie persoanelor care din diverse motive nu au acces sau simt că le este dificil să apeleze la aceste servicii.Astfel, ne propunem să căutăm persoane specializate și care activează în cabinete psihologice pentru a satisface nevoile pentru consiliere ale tuturor persoanelor ce-și doresc să beneficieze de acestea și să creștem gradul de conștientizare asupra importanței consilierii și psihoterapiei în România.
    Cu ajutorul echipei formată din voluntari a mai multor importante centre universitare din întreaga țară, vom construi acest program național și-l vom face accesibil persoanelor ce-și vor dori să beneficieze de serviciile de psihoterapie și consiliere psihologică.


    Principalele obiective sunt facilitarea unui mediu optim dezvoltării persoanelor defavorizate social (ca grup social țintă) și a celor care nu au posibilitatea, precum și promovarea psihoterapiei și încurajarea oamenilor să fie deschiși și curioși despre ce înseamnă cu adevărat acest lucru. Mai mult, această platformă este singura din România care facilitează psihologi, psihoterapeuți și persoanele ce își doresc psihoterapie, promovând totodată interesele financiare și sociale ale pacientului. Având în vedere că pe parcursul vieții o persoană poate avea momente extrem de dificile, ajungând în incapacitate financiară și fizică, considerăm că în aceste situații, serviciile de psihoterapie ar trebui să fie la fel de accesibile ca cele medicale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu