marți, 17 august 2010

Refresh 2010

După Şcoala de Vară, ne-am strâns frumos hârtiile, diplomele şi rucsacii şi am plecat în forţă la Refresh, la Timişoara. Sună bine, nu? Cam aşa a fost şi pentru noi. După aerul fresh de la SDV, un Refresh nu strică niciodată.

Am dezbătut, am planificat anul ce vine, am avut omuleţi implicaţi, un sediu primitor, idei din belşug şi flipchart-uri pe măsură. Ce a ieşit? Un Gantt, câteva tradiţii, strategii de comunicare şi de promovare, multe zâmbete, multe ore în şedinţe şi mai mulţi omuleţi entuziaşti şi dornici de a pune în practică tot ce am discutat noi în zilele de 8-10 august.

Preşedinţii şi membrii de bază ai organizaţiilor membre şi-au spus cuvântul, board-ul a notat şi a luat la cunoştinţă, iar împreună vom construi şi mai mult în viitorul apropiat.

Proiectele tradiţionale şi-au găsit ac de cojoc şi le-am notat plusurile şi minusurile, bune de reţinut şi aplicat pe viitor. Proiectele nou propuse vor găsi susţinere şi forţă de muncă în Cognosis, şi sperăm că vor găsi mulţi beneficiari din şi din afara federaţiei.

Valul de informaţii va fi dus mai departe în organizaţii şi împreună vom muta munţii. Mai puţin munţii Rodnei, că ne-am simţit destul de bine acolo la Şcoala de Vară :) dar nu există munţi cu obstacole pe care Cognosis să nu îi poată învinge.

Nu în ultimul rând, a fost cea mai bună ocazie pentru ca noi să petrecem iar puţin timp împreună, să ne mai vedem unii pe alţii, să mai refacem conexiunile sociale şi să ne reamintim cât de unici suntem fiecare, şi cât de uniţi putem fi în acelaşi timp de federaţia noastră dragă.

Ma bucur tare mult că am putut să ne vedem zilele astea, să comentăm ce am făcut bine şi ce fi putut îmbunătăţi în anul ce s-a încheiat şi că am lucrat cu drag şi spor la 'planul de bataie' pentru anul ce vine. Ca de obicei, timpul a fost prea scurt pentru a putea face tot ce ne-am fi dorit noi, dar n-au intrat zilele în sac!” (Sabina)

   

 



Mai multe poze puteţi găsi aici!

5 comentarii:

  1. iuuii... f frumos :) ma bucur tare mult ca ati fost atat de productivi si ati reusit inca o data sa contribuiti la dezvoltarea Cognosis

    imi place ce vad si ce aud, hehe ;))

    va pup pe toti :D

    RăspundețiȘtergere
  2. da...da...si de cei care au facut cina nu s-a spus nimic??? ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. tocmai ai spus tu ;) magnifice talente culinare au iesit la suprafata, intr-adevar.

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte tare articolul magda! feels just right >:D<

    XOXOX,
    ale-oaie

    RăspundețiȘtergere