sâmbătă, 17 aprilie 2010

AG Cognosis (8-11 aprilie)

Bine v-am regăsit, dragi studenţi!
La fel ca voi, am revenit şi noi din vacanţă, mai activi ca niciodată.
Weekend-ul trecut ne-am adunat cu mic cu mare (şi mai ales, cu sărbătoare), la Cluj-Napoca. Adunarea Generală Cognosis s-a lăsat cu multă voie bună, mulţi omuleţi proactivi şi săritori (atât la şedinte cât şi în Janis) şi multe amintiri frumoase pentru Cognosis.


Dacă e să tragem linie, alegeri în board am avut, şedinţe pe proiecte  s-au ţinut, dezbateri pe ROI şi Statut am făcut şi de ziua Cognosis am petrecut! Vă anunţăm aşadar cei 4 membri noi aleşi în Consiliul Director, şi anume:

Diana Cândea – Vicepreşedinte
Vlad Coşa – Coordonator HR (reloaded)
Magda Moldovan – Coordonator PR
Irina Buruiană – NR (National Representative in EFPSA)


Le dorim mult spor, creativitate, spirit de echipă şi cât mai multă iniţiativă în noul mandat!

Proiectele Cognosis sunt mai efervescente ca niciodată, fapt dovedit şi în şedintele pe proiecte. În atelierele de lucru, omuleţii noştri au pus umăr la umăr şi oboseală peste creativitate, pentru rezultate măreţe. Au venit cu idei pentru conturarea viziunii, a tradiţiei şi imaginii şi pentru îmbunătăţirea comunicării în Federaţie. 
Tot la AG ne-a onorat cu prezenţa şi Preşedintele Filialei Cluj a Colegiului Psihologilor din România, Prof. “Aaron T. Beck” univ. dr. Daniel David. Sperăm într-o colaborare cât mai fructuoasă!


Ne bucurăm că ne-am sărbătorit şi ziua într-un mod atât de specific nouă, cu tort, şampanie, brăţări şi tricouri Cognosis. 
O dorinţă de ziua noastră? Să creştem cât mai mari şi frumoşi împreună!

Momente imortalizate în poze  -> aici, iar în cuvinte, în cele ce urmează.

“A fost unul din cele mai faine AG-uri Cognosis la care am participat şi vreau doar să enumăr cateva motive: întâlnirea cu reprezentatul Copsi, implicarea delegaţiilor, tricourile (primele) Cognosis, tortul şi prima aniversare (sărbatorită pe cinste). Îmi doresc să fim o echipă şi să facem din Cognosis o Federaţie demnă de invidiat, de care să ne simţim foarte mândri.“ - Silviu M.

“Am plecat de acolo (pe lângă foarte obosiţi) foarte foarte entuziasmaţi, motivaţi şi plini cu idei. Şi ce fain e să mai vezi oameni noi şi vechi ! Eu nu am mers cu aşteptări la Cluj, pentru că nu am mai participat la AG-uri, dar mi s-au părut super tari (!!!) surprizele: brăţările, tricourile, tortul, faptul că aveam camere la etaju 4...serios, toate! “ –
ale!

 “M-am simţit foarte bine alături de voi în Cluj, am fost o gaşcă pe cinste, atât când a venit vorba de a lucra, cât şi la petreceri. Cognosis face progrese şi asta se vede de la un AG la altul, iar întâlnirea cu cei de la Colegiu cred eu că aduce perspective promiţătoare. Sper că vom fi cel puţin la fel de implicaţi şi de acum încolo şi să facem proiecte măreţe împreună!” -
Diana Cândea

“Mi-a f
ăcut încă o dată plăcere să-mi petrec un weekend întreg alături de voi. E plăcut să lucrezi cu oameni atât de implicaţi precum sunt cognosiştii. Mi-a placut atelierul la care am participat şi care s-a dovedit a fi mai mult decât mă aşteptasem. Mi-a făcut plăcere să vad că în sfârşit Cognosis va reuşi să păstreze o legătură cu importantul Copsi. “ - Natalia T.




2 comentarii:

  1. Povestea COGNOSIS continua, iar partea cea mai frumoasa e ca de la un AG la altul sau de la un an la altul federatia creste si noi o data cu ea. Suntem smart si avem entuziasm, dar ce cred ca ne tine lipiti e deschiderea pe care o avem unii fata de altii de fiecare data cand ne intalnim. E un gand foarte placut sa stiu ca fac parte din echipa asta. Let's rock!

    RăspundețiȘtergere
  2. un AG pe care sigul nu`l uitam niciunu :) incantare parca a fost cuvantul meu ;))

    RăspundețiȘtergere