joi, 14 aprilie 2011

Stud-Life te cheamă!




Legăm prietenii la Terasa Stud-Life

Vineri, 15 aprilie, Terasa Stud-Life se deschide pentru al doilea an, la intrarea Galaxy în AFI Palace Cotroceni. Evenimentul marchează în acelaşi timp apariţia numărului 14 al Revistei Stud-Life (www.stud-life.ro).

Pentru a încălzi atmosfera, vor cânta coveruri unplugged studenţii Sorin Trăistaru şi David Dando. Sub sloganul terasei, leagă prietenii”, cei prezenţi vor fi invitaţi să deguste gratuit vinuri de la Cramele Halewood (www.halewood.com.ro). Doritorii vor putea da feedback-ul lor live, pe post-it-uri. De asemenea, pentru cei care preferă mai degrabă berea decât vinul, aceasta va fi la preţul de 5 lei.

Numărul 14 al Revistei Stud-Life, care va fi sărbătorit în cadrul acestui eveniment, este dedicat Super-Studentului, adică aceluia care face multe şi are o listă pentru asta, care mereu are ceva planificat în calendar, care nu ratează nicio petrecere de ONG-uri, care poate face faţă unei zile de facultate, job, proiecte şi mai poate şi să petreacă la finalul ei. Astfel, îi invităm pe toţi studenţii activi, care vor o pauză, să vină la deschiderea Terasei Stud-Life pentru câteva ore de relaxare şi distracție.

Vă aşteptăm, începând cu ora 18:00, să legăm prietenii la Stud-Life!

Stud-Life este un proiect realizat cu scopul de a oferi tuturor studenţilor oportunitatea de a se exprima şi de a fi promovaţi.

Stud-Life oferă, prin intermediul revistei, un mix de informaţii, divertisment, cultură şi relaxare. Revista este realizată exclusiv de către studenţi. Timp de 2 ani, ea a fost publicată atât print, cât şi online, din ianuarie 2011 rămânând doar varianta online. Pentru mai multe detalii şi pentru a citi revista, accesaţi www.stud-life.ro.

Terasa Stud-Life este varianta de vară a Clubului Leu, din căminul cu acelaşi nume. Club Leu a împlinit anul acesta 20 de ani de la înființare.

2 comentarii: